­

Charme gastenkamers

In het idyllische dorpje Crupet, aan de rand van de Ardennen, vindt u onze sfeervolle gastenkamers « Maison du Meunier » .
Sinds de prehistoire is  Crupet steeds bewoond geweest. Dit charmante dorpje dat tegen de flank van een nauwe, beboste vallei is aangebouwd, telt nog heel wat goed bewaarde 17de-, 18de- en 19de-eeuwse huizen en boerderijtjes van zand- en witte kalksteen.
Crupet (één van de « mooiste dorpen in Wallonië » is een typisch dorp dat architecturale schatten bezit zoals zijn slottoren uit de XIIe eeuw, zijn kerk van St. Martin (uit dezelfde periode) en zijn lindeboom (beschermd goed) of zijn oude molens. De namaakgrot, gewijd aan St. Antonius en de pittoreske straatjes maken van dit lieve dorp een ideale plaats voor wandelaars die nieuwsgierig zijn en zich willen ontspannen.
Ook de omgeving biedt de mogelijkheid om op verkenning te gaan en originele wandelingen te maken.

.

maison-et-jardin-small

Rue Haute 15, 5332 Crupet - België
bouton-contact-nl-1

De kamers

Al onze kamers zijn stijlvol ingericht, beschikken over een mooi uitzicht en over een badkamer met afzonderlijk toilet.
U zal er kunnen genieten van het uiterst comfortabel beddengoed, de spierwitte lakens alsook het aangename badlinnen. In elke kamer bevindt zich eveneens een haardroger en een flatscreen televisie.

Chambre Hortensia Chambre HortensiaChambre HortensiaSalle de Bains Hortensia
Deze kamer met een mooi uitzicht op het kerkplein, is gelegen aan de voorkant van de woning. Ze beschikt over een kingsize bed van 180 cm of over 2 enkele bedden van 90 cm, een flatscreen televisie alsook een wifi toegang. De privé badkamer heeft een bad met douchescherm, wastafel, haardroger en afzonderlijk toilet.
Salle de Bains Vigne Chambre Vigne Chambre Vigne Chambre Vigne
Deze kamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en heeft een mooi uitzicht op de tuin en het zwembad. Ze beschikt over een dubbel bed van 160 cm, een flatscreen televisie alsook een wifi toegang. De privé badkamer heeft een bad met douchescherm, wastafel, haardroger en afzonderlijk toilet.

De gasten beschikken over aangenaam en kwalitatief badlinnen.

Chambre GlycineChambre GlycineSalle de Bains Glycine

De suite bestaat uit 2 kamers en 1 privé badkamer. De kamer geeft enerzijds uit op de voorkant en anderzijds op de achterzijde van de woning. De kamer Yvoir beschikt over een dubbel bed van 160 cm, een flatscreen televisie alsook een wifi toegang. De kamer Durnal heeft 2 enkele bedden. De privé badkamer heeft een bad met douchescherm, wastafel, haardroger en een toilet.
De gasten beschikken over aangenaam en kwalitatief badlinnen. 
Het is de ideale familiekamer.

 

Bijkomende diensten
Babybed, kinderstoel, flessenverwarmer zijn op aanvraag gratis ter beschikking.
bouton-contact-nl-1

Rue Haute 15, 5332 Crupet - België - Tel : +32 (0) 471 56 59 58

 

­