­

De kamers

Al onze kamers zijn stijlvol ingericht, beschikken over een mooi uitzicht en over een badkamer met afzonderlijk toilet.
U zal er kunnen genieten van het uiterst comfortabel beddengoed, BEKA matrassen, spierwitte lakens alsook het aangename badlinnen. In elke kamer bevindt zich eveneens een haardroger en een flatscreen televisie.

Chambre Hortensia Chambre HortensiaChambre HortensiaSalle de Bains Hortensia
Deze kamer met een mooi uitzicht op het kerkplein, is gelegen aan de voorkant van de woning. Ze beschikt over een kingsize bed van 180 cm of over 2 enkele bedden van 90 cm, een flatscreen televisie alsook een wifi toegang. De privé badkamer heeft een bad met douchescherm, wastafel, haardroger en afzonderlijk toilet.
Salle de Bains Vigne Chambre Vigne Chambre Vigne Chambre Vigne
Deze kamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en heeft een mooi uitzicht op de tuin en het zwembad. Ze beschikt over een dubbel bed van 160 cm, een flatscreen televisie alsook een wifi toegang. De privé badkamer heeft een bad met douchescherm, wastafel, haardroger en afzonderlijk toilet.

De gasten beschikken over aangenaam en kwalitatief badlinnen.

Chambre GlycineChambre GlycineSalle de Bains Glycine

De familiekamer bestaat uit 2 kamers en 1 privé badkamer. De kamer geeft enerzijds uit op de voorkant en anderzijds op de achterzijde van de woning. De kamer aan de voorkant  beschikt over een dubbel bed van 160 cm, een flatscreen televisie alsook een wifi toegang. De kamer aan de achterzijde heeft 2 enkele bedden. De privé badkamer heeft een bad met douchescherm, wastafel, haardroger en een toilet.
De gasten beschikken over aangenaam en kwalitatief badlinnen. 
Het is de ideale familiekamer.

 

Bijkomende diensten
Babybed, kinderstoel, flessenverwarmer zijn op aanvraag gratis ter beschikking.
bouton-contact-nl-1

Rue Haute 15, 5332 Crupet - België - Tel : +32 (0) 471 56 59 58

 

­